Om mig

Jag heter Per Lord och jag är född i Örebro i mitten av 60 talet där jag jobbar på DHL Åkeri som lastbilschaufför och kör spetsbyte mellan Örebro och Norrland och trivs med det.
Ett av mina intressen är att släktfoska som tar ganska mycket tid men är roligt och ibland spännande, jag har hållit på ett par år fram och tillbaka nu men nu går det inte att forska digitalt så mycket längre. 
Jag tycker också om veteranbilar först och främst gamla jänkare men jag tycker att dom blivigt lite för dyra nu förtiden bara så det får nog bli typ en gammal pv istället eller någon annan rolig bil. 
Jag tycker också om att pyssla med datorer och framförallt att pyssla med webbkodning som html5 och css3 men jag tycker inte om javascript och jag hadde tänkt mig kolla lite på kodningen i pyton. 
Jag tycker om att vara ute och fotografera på stan eller i naturen och försöka fotografera lite djur, naturen eller något annat intresant. 

Köpte mig min först kamera någon gång på 80 talet av en kompis en Olympus OM2 med ett 50mm objektiv lite senare köpte jag mig ett större objektiv ett Soligor 200mm vi fotograferade och lärde mig
att framkallade foton i svartvitt.
Köpte min en Nikon D3200 under 2015 och börgade fotografera igen har numera uppdaterat mig till en Nikon D610 som är en FX kamera och har köpt mig lite bättre objektiv som är anpassade till min nyare kamera.


Validerad : Html5 - Css3
E   F   T   I
Design by Per Lord   2019